IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Citulja za Eskobara, toplo preporucujem
NERVOUS
post Mar 16 2008, 03:24 PM
Post #1

najnervozniji član foruma
Group Icon

Group: Admin
From: Kruševac
Member No.: 101.729

Odlican film... Odavno nisam bio u bioskopu na projekciji domaceg filma da se publika vise smejala... Gotivno odradjen, malo drugaciji od onoga sto smo navikli...
Obavezno pogledati!!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
maxxxic
post Mar 20 2008, 08:33 PM
Post #2

novi
*

Group: Members
Member No.: 102.062

http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=34693
Kruševljanin Dejan Tončić u „Čitulji za Eskobara“ ostvario filmski debi
Konačno ne glumim policajca u uniformi
Autor: S. Milenković | 20.03.2008 - 06:00
Konačno ne glumim policajca u uniformi

KRUŠEVAC - Glumac Kruševačkog pozorišta Dejan Tončić poslednjih nekoliko sedmica može se videti svuda. Na TV „Pink“ ga gledamo kao policajca Anđelića u seriji „Kafanica pored SIS-a“, RTS reprizira seriju „Stižu dolari“ u kojoj - glumi policajca, nastupa u predstavama Kruševačkog pozorišta „Tvrđava“, „Orden“, „Laža i paralaža“ i „Čarobnjak iz Oza“, a 13. marta u Centru „Sava“ prikazan je film „Čitulja za Eskobara“ u kojoj ima zapaženu rolu.

- Film „Čitulja za Eskobara“ za mene je višestruko značajan. Pre svega, to je prvi film u kojem sam igrao nakon dosta pozorišnih predstava i televizijskih serija. Za mene je važan jer sam, konačno, skinuo uniformu po kojoj su me mnogi prepoznavali. Istina, ponovo imam veze sa policijom i kriminalcima, igram Ivančevića koji radi u odeljenju za praćenje, ali više nisam uniformisan. Ljudi koji su gledali film kažu da me ne prepoznaju, da sam nov, da sam izašao iz šablona i to mi puno znači - kaže Dejan Tončić.
Nakon premijera u Beogradu i Novom Sadu film je ušao u redovnu bioskopsku distribuciju, a interesovanje gledalaca je dobro.
- Interesantno je da nešto manje publike, za sada, ima u Kruševcu, iako je veći deo glumačke ekipe odavde. Pored mene igraju Vojin Ćetković, Marko Živić, Katarina Marković, a epizodnu ulogu ima mlada Biljana Mašić, tako da je ovo, na neki način, „kruševački film“ i uskoro planiramo svečanu premijeru u Kruševcu. Mislim da će Čarapanima biti zanimljivo da vide Vojina Ćetkovića u jednom drugačijem izdanju od onog na koje su navikli - dodaje Tončić koji će snimanje pamtiti i po tome što je upoznao Drakulu i Trtu, članove svoje omiljene grupe „Direktori“, koji u filmu imaju epizodne uloge.
Napominje da ga očekuje snimanje još tri epizode serijala „Kafanica kod SIS-a“, a trenutno radi na pripremi predstave za decu „Lepotica i zver“ u Kruševačkom pozorištu.

??? a kada će da bude ta svečana premijera u Kruševcu ???
ako neko zna neka objavi , da čekamo ili da gledamo ???
+Quote Post
thrillseeker
post Apr 2 2008, 12:01 PM
Post #3

Born Into This
Group Icon

Group: Admin
Member No.: 101.730

Film je sranje, totalni promasaj, pogresna podela uloga (Vojin Cetkovic kao "mafijas" je nesto najsmesnije ikad), scenario i ideja nisu losi, mada i individualni kvaliteti pojedinih glumaca malo vade stvar. Od mene 4/10.
+Quote Post
GENTLEMAN
post Apr 14 2008, 10:29 PM
Post #4

uMetnik

Member No.: 418

Upravo odgledao . . . EXTRA FILM ...
Prava slika onoga sto vec svi odavno znamo ....
SVE POHVALE ....
+Quote Post
MiJa
post Apr 20 2008, 09:42 PM
Post #5

tek dosh'o

From: Krusevac
Member No.: 108.615

Da li se ikako moze skinuti ovaj film s neta ? znam da je tesko nabaviti
domace popularne piratske filmove ali jel moze nesto da se nadje ? toliko
thx i poz xD
+Quote Post
xpeki
post Jul 28 2010, 08:27 PM
Post #6

tek dosh'o

Member No.: 108.562

a gde ima da se skine?
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th September 2010 - 10:37 PM